3 Aralık 2009 Perşembe

BLUZ-BLUSAS








Birkaçyıldır arşivimde bulunan modeli sevgili myoopie nin yaptığını görünce bana da cesaret geldi.Uygun ipim de vardı evde hemen başladım.
Batik iplerin angorası ve hatta simlisi de çıkmış.Kırkyama hırkada ilk kez kullanmıştım.0 nolu tığla örüyorum.İpim ince olduğu için her sırada arttırma yapamadım.(Sadece yüz kısmında.)Prensip olarak netten resim yayınlamadığım için bitmiş halini beklememiz gerekiyor şimdilik.





16 yorum:

myoopie dedi ki...

canım ellerine sağlık,ben bu modeli yaptım kızıma,fotoğrafını çekip yayınlayayım..ben üstteki krem rengi bluzu yaptığını sanmıştım..sipariş aldım..bakalım nasıl olacak...
sevgiler..

Sevilay

nurşen dedi ki...

Canım nasıl bir model çıkacak diye bekliyorum heyecanla.Şimdilik görüntüsü hani pelerin gibi valla :) dur bakalım haydi sana kolay gelsin.
Sevgiler

myoopie dedi ki...

merhaba arkadaşım yine ben,bak ben bitmişini koydum,senin ipin çok ince daha güzel olur..ben merserize iple yaptım..görüşürüz canım..selamlar..

Sevilay

myoopie dedi ki...

Sende harikalar yaratıyorsun,bitmiişi harika olacak...kendine iyi bak..sevgiler...

Sevilay...

cafemis dedi ki...

merhaba arkadasım,akdenızden kucak dolusu sevgıler

cafemis dedi ki...

merhaba arkadasım,akdenızden kucak dolusu sevgıler

muazzez dedi ki...

Günaydın canım hayırlı sabahlar günün mutluluklarla geçsin sevgiler:))))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

hadi bakalım kolay gelsin. model harika myoopie den biliyorum. eline sağlık

bu alizelerde süper ya. bir şal örmüştüm kardeşime hediye ettim bu aralar çok yoğunum ilk fırsatta yine ebruli bir şal öreceğim.

canım iyi geceler sevgiler

Adsız dedi ki...

Değerli blog dostlarım, Ekim ayı Eskileri Değerlendirme Etkinliği sizlerin de katkılarıyla benim blogumda yapılacaktır, mümkün olursa sizlerden bir ricam olacak, etkinlik fotoğraflarınızı photoshop yapılmamış orjinal halleriyle bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, ben gerekli düzenlemeleri ve blog linklerinizi üzerine yazacağım. Fotoğraflarınızı, başlığına blog adresinizle beraber mail aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz. Mail yoluyla ulaştırmada sorun yaşıyorsanız ayrıntılı fotoğraflarınızı blogunuza ekler ve bana haber verirseniz oradan da alabilirim.
Bana ulaşan çalışmalarınızı 10 ekimden sonra yayımlamaya başlayacağım
Etkinliğimiz isteyen herkesin katılımına açıktır, haber vermeniz yeterli.
Katılan ve destek olan herkese Teşekkürlerimle...
iletişim adresim...♥♥♥ eylulbahcesi-hobi@hotmail.com ♥♥♥

TAZE NANE dedi ki...

Çok güzelmiş. Yüne meraklıyım ama ortaya çıkardıklarım berbat.
Sevgiler.

akasyakokusu dedi ki...

ayy kız kıyamam ben sana..içimi erittin kız ne diyim..biberler boğazımda kaldı yorumunu görünce..darısı senin başına inşaAlah..istemiyonuzmu tayin gidin başka yerlere..gelin buralara:)
şaka bi yana canım benim biizim 4.cü doğuda bitti..doğu batı gezdik durduk..yoruldum artık..şöyle pazar ayağıma gelmiş darısı tüm gurbetçilerimize..inan 20 yıldır yerinde portakal yemedim..hep içi boş olurdu soğuk vururdu aldıklarımızı..hele yeşillik cabası..
****
yeleğinde çok cici olmuş..rengide tam ağır vede muntazam olmuş..ama bluzun yorum yazı yoktu..bitince görürüm artık..sevgilerimle hoşçakal.

R.Braz dedi ki...

I am magic, its blog is pretty…

Kisses

Ale dedi ki...

Holaaaa.... gracias por pasar a mi blog,, haces cosas muy lindas...... saluditossss...Ale ;D

myoopie dedi ki...

iyi geceler canım,harika olmuş ellerine sağlık...kendine iyi bak..

sevgiler..

Sevilay

bahar yorgun dedi ki...

rengi de örgüsü de harika olmuş .... elleriniz dert görmesin

nazensinhobby dedi ki...

selam canım.guzel dıleklerın ıcın cok ama cok tskler arkadasım.evet blogum boynu bukuk garıp kalmıstı.ıns bıkac gune duzelıcek.sayfan cok hos olmus ellerıne emegıne saglık canım.sevgılerımı bırakıyorum...